Mist u net die ene persoon op de foto of heeft u geen mooie foto samen met jouw overleden dierbare?

Graag maak ik een uniek ontwerp voor jouw!
Liefs, Linsey

Er zijn 4 opties:

Let op! U krijgt een digitaal bestand opgestuurd.


 1.


€49,95 - Prijs t/m 3 personen


PERSONEN IN NIEUWE ACHTERGROND

 


2.

€49,95 

 

OVERLEDENE IN EIGEN FOTO


3.

€49,95 - Prijs t/m 3 personen

 

OVERLEDENE IN PORTRET

 


4.

€7,95 - Prijs per vlinder

 

VLINDER KINDJE

√  U geeft mij de foto waar u de vlinder in verwerkt wilt hebben
√ Maak uw keuze uit een van de vele vlinders.


GEPERSONALISEERD ECHO/GEBOORTE POSTER

Geen foto, maar toch wat moois?
Gepersonaliseerd

 Rating: 4.2333333333333 sterren
30 stemmen

Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Kirsten
19 dagen geleden

We waren 10 maanden een viergeslacht toen mijn mama 2 jaar geleden ons heeft verlaten❤️volgende maand trouwt mijn dochter(oogappel van mijn mama)en als huwelijksgeschenk heb ik een foto van haar laten maken in een foto van mijn dochter en kleindochter😍heel mooie foto en eerlijke prijs.nogmaals dank u linsey 😍

Naomi Meijer
5 maanden geleden

Mijn moeder was ontzettend blij met haar portret van haar met haar overleden vader. De foto is prachtig geworden en ze was er erg blij mee. Prachtige herinnering! Fijne en snelle communicatie. Ik zou zeker hier weer een mooie foto laten maken.

Vivian
5 maanden geleden

Na wat mailverkeer en overleg heeft Lindsey wel zo een ongelooflijk mooie foto kunnen maken van mijn kinderen en hun overleden opa. We zijn er echt superblij mee met deze mooie herinnering.

Nathalie Sengers
6 maanden geleden

Van een 40 jaar oude foto heeft ze toch nog een mooie schaduw foto kunnen maken! Ben er erg blij mee dankjewel! Heel knap gemaakt:)

Annemie de Loos-Brijs
7 maanden geleden

Met de komst van een kleindochter zouden we een viergeslacht hebben, ware het dat mijn moeder nog zou leven. Linsey heeft een herinneringsfoto gemaakt die helemaal geworden is zoals ik het in gedachten had. Zeer tevreden, mooiste kerstgeschenk, hangt op een mooi plaatsje. Dankjewel.

Ronny Van der kraan
11 maanden geleden

Zoek iemand die een portret kan maken van mij mijn zus en overleden broer.
Moet een cadeau worden voor onze ouders
Mcg Ronny van der Kraan 063912323

Sharona
een jaar geleden

Al 2 keer besteld en ze blijft me verassen met haar mooie werk! Heel mooi ❤️
Ze maakt het precies naar jou wens en dat voor een laag prijsje!

Super bedankt en zal vaker bij je bestellen!

Vanessa
een jaar geleden

Linsey levert prachtig werk. Heel blij met het resultaat. Ik heb de foto laten afdrukken op een muurcirkel. Echt een dierbare en waardevolle herinnering 💖

Duhra
een jaar geleden

Super mooi werk geleverd, zeker een aanrader!

Debby
een jaar geleden

Linsey leverd prachtig werk. Hele fijne communicatie en snelle reacties. Fijn overleg met wat je wil en wat mogelijk is. Je krijgt meerdere foto's en je hebt de tijd om te bedenken en te overleggen met wat je nog wil bestellen. Kort om een hele fijne ervaring. Ik zou ieder ander aanraden hier te bestellen.

Fatma
een jaar geleden

Geachte
Graag willen we onze overleden vader in onze foto toevoegen

Nick van Tolij
een jaar geleden

Linsey levert puur (foto)vakwerk! Lang op zoek geweest naar iemand die een foto van mijn overleden moeder kon samenvoegen met een foto van mijn dochtertje. Het resultaat is prachtig geworden. Linsey reageert snel, levert snel en is pas tevreden als jij dat ook bent, topservice! De 5 sterren dubbel en dwars waard!

Channel
2 jaar geleden

Super vriendelijk , en ging direct voor me aan de slag!
Dezelfde avond nog de foto gekregen, super mooi!

Jaydee
2 jaar geleden

Ik ben super blij met het resultaat. Het is nog mooier dan ik had verwacht. Ook echt hele goeie service. Binnen 2 dagen was het af. Ben er zo blij mee. Heel erg bedankt. Super mooi werk wat je voor andere mensen kan doen.

Destiny
2 jaar geleden

Lindsey werkt echt op maat en de professionalisme is next level. Na hele nacht doorzoeken hun website tegengekomen en ja hoor!! Mijn bestelling was binnen ga 8 uur af dmv een snelle service! Snelle service Maar Kwantiteit is er zeker wel.
Hartstikke bedankt voor de foto’s en keep it up!

sharita
2 jaar geleden

ik was opzoek naar iemand die mijn overleden oma in een foto kon zetten met alle kleinkinderen en mijn opa. na lang zoeken kwam ik bij linsey terecht. ik kreeg heel snel antwoord op mijn vragen en heb heel fijn contact gehad. ze heeft veel moeite er in gestoken om ons te kunnen geven wat we wouden en het resultaat was prachtig!

Sofie
2 jaar geleden

Ik was opzoek naar iemand die mijn papa bij op een familiefoto kon zetten. Via google kwam ik bij Linsey terecht. Ik kreeg al snel reactie op mijn verzoek en er werd ook duidelijk geantwoord op de vragen die ik had. Ik was dan ook heel blij met het eindresultaat dat ik al na enkele dagen in mijn mailbox had. Top begeleiding met een mooi eindresultaat. Zeker aan te raden!

Tamar Olsthoorn
2 jaar geleden

Via een vriendin die had zitten zoeken op internet kwam ik bij Linsey terecht. De site zelf zag er al mooi uit, na een app te hebben gestuurd kreeg ik vrij vlot reactie. Je luistert naar wat de klant wilt. Ik heb nu een super mooie foto van alle 3 mijn honden bij elkaar. Een blijvende herinnering die ik nu voor altijd bij mij kan houden! Bedankt hiervoor :)

Ayşe
2 jaar geleden

Prachtige herinnering foto laten maken door Lynsey. Van begin tot eind geeft ze je goed advies en ze is heel professioneel in haar werk. Ik zou haar zeker adviseren, je krijgt geen spijt ervan. Ze is top! Bedankt Lynsay👍🏻👌

Kim
2 jaar geleden

Via via kwam ik bij Linsey terecht, en wat heb jij dromen waar gemaakt! 🙏🏻3 maanden geleden ben ik voor het eerst moeder van een prachtige dochter geworden, helaas heeft mijn oma dit nooit mee mogen maken. Door Linsey haar werk hebben we toch een prachtige 4 generaties foto, zo voelde mijn oma voor even toch heel dichtbij 💕
Nogmaals bedankt Linsey, voor je vakwerk, je tijd, je fantastische communicatie en dat je net dat stapje harder hebt gelopen om op tijd voor mijn moeders verjaardag de foto af te krijgen, zodat ik deze prachtige herinnering ingelijst aan haar cadeau kon doen 🥰

Lilly
2 jaar geleden

Hele mooie herrinerings foto's laten maken.
Heel bijzonder en speciaal om dit te laten maken, en echt vakwerk.
Heel tevreden over de communicatie en het resultaat.
Er wordt echt geluisterd naar wat je wilt en echt aandacht aan besteed dat zie je ook terug in de foto's.
Echt een aanrader als je een mooi en speciaal cadeau zoekt. Bedankt Linsey

Michelle
2 jaar geleden

Mijn man was heel erg verrast met de mooie, bijzondere foto! Zo heeft hij toch een recente foto van de kinderen met zijn moeder en natuurlijk zichzelf. Nogmaals bedankt voor de foto's, de fijne communicatie en de goede service! Zo speciaal.

Mariëlle de Heus
2 jaar geleden

Een herinneringsfoto laten maken bij Linsey en wat een top resultaat.
Mijn man is er zo blij mee. Ondanks dat er geen foto van mijn man, onze dochter en de vader van mijn man is, is die er zo toch wel. Mijn man was sprakeloos.
Onwijs bedankt om zo’n mooie herinnering te maken ❤️🌸

Katinka
2 jaar geleden

Beste, ik heb even een vraagje. Mijn man zijn moeder is overleden. Wij zijn nu een jaar getrouwd. Echter heb ik van haar enkel een foto van haar gezicht helaas geen volledige foto. Zou deze op een foto van ons gebruikt kunnen worden?

Henk de Groot
2 jaar geleden

Linsey heeft een dierbare foto van mij en mn Vader gemaakt! Toen ik deze foto zag, kwam deze goed binnen bij me. Als je echt een mooi en een dierbaar herinnering wilt hebben met je dierbare raad ik zeker Linsey aan.

Gre Koster
2 jaar geleden

Lieve Linsey,
Wat zijn de fotos mooi geworden! Het is onwerkelijk hoe mooi opa is toegevoegd aan de trouw foto van zijn kleindochter 💕. Dit is een bijzonder cadeau voor haar en ik weet zeker dat ze geraakt zal zijn 💖.
Jouw vak kennis, snelle service en kontakt houden met mij was geweldig, heel hartelijk dank.
Er komen meer opdrachten voor jou!
Een lieve groet van mij 😘

Demi
2 jaar geleden

Ik zocht een mooi cadeau om voor mijn opa te geven aangezien mijn oma bijna een jaar is overleden. Ik kwam bij Linsey terecht en wat heeft zij een prachtwerk voor mij gemaakt. Wat ben ik ontroerd van jou foto die je hebt gemaakt! Heb echt kippenvel en gewoon sprakeloos.
Ik wil je echt uit de grond van mijn hart bedanken voor jou werk 💛

Inge van Pelt
2 jaar geleden

Super mooi en snel. En super vriendelijk geholpen.
Heel erg blij met het resultaat.
Per ongeluk ging het verkeerd met op de sterren drukken ze verdient er 5.

Nogmaals bedankt

gülnur
2 jaar geleden

geachte heer/mevrouw,

wat prachtig dat u dit kunt maken. hierbij had ik een vraag.
ik zou graag een mooie grote foto lijst willen met mijn gelieve erop en mijn overleden oma. wat moet ik hiervoor doen dat u dit voor mij kan regelen? moet ik dan een aantal fotos opsturen die u kunt bewerken. zodat het lijkt dat ze met zn alle erop staan?

met vriendelijke groet,
Gülnur Bozkurt

Tara De wit
2 jaar geleden

Vandaag mijn foto's ontvangen. Ik was sprakeloos. Het is zo mooi gelukt. Linsey is erg vriendelijk en meelevend en reageerd snel. Heel erg dankbaar Linsey!

Yada
2 jaar geleden

Ik ben super tevreden met mijn herrineringsfoto.
Dit gaat een zeer mooi cadeau zijn voor mijn vriendin, en ben er van overtuigd dat ze een traantje zal wegpinken. Dankje voor de vlotte communicatie Linsey. Keep going ! Je bent goed in wat je doet. Groetjes
Xxx

De Bruin
2 jaar geleden

Wauw! Wat is het resultaat mooi geworden! Linsey is erg vriendelijk, staat open voor aanpassingen en denkt mee. Echt een aanrader! Ik kan niet wachten om het te geven

Demi
2 jaar geleden

Linsey heeft me ontzettend fijn geholpen! Ze vroeg voordat ze het resultaat stuurde alvast een voorproefje zodat ik kon zeggen of de verhoudingen goed waren. Ook als ik iets aangepast wou was ze hier erg flexibel in en ontzettend snel! Linsey is zeker een aanrader als je een herinneringsfoto wil met overleden dierbaren.

Sharona
2 jaar geleden

Super mooie kwaliteit in hele korte tijd! Snel geholpen en een hele lieve dame! ❤️

Je hebt er een vaste klant bij!!!!🥰

Noveen Riaz
2 jaar geleden

Toch mooi dat dit allemaal kan❤. Het zijn mooie foto's met verschillende opties. Lindsey is ook meedenkend voor de beste optie

Lisanne
2 jaar geleden

Linsey is zo behulpzaam en neemt alle tijd, ze maakt al je wensen waar!
De foto’s zijn ontzettend mooi.
Dankzij Linsey toch nog een hele mooie foto met mij overleden opa kunnen krijgen.

Wesley Rademakers
2 jaar geleden

Super mooie foto's ontvangen, ook snel en naar wens.
Mijn vader liet een traan!

Saskia
2 jaar geleden

Fijn contact, snelle levering en mooi resultaat.

baeken Angelica
2 jaar geleden

Enorm goed geholpen en heel snel bedankt Linsey enorm goed gedaan

Sanne
2 jaar geleden

Superlieve dame die luistert naar je wensen.
Bedankt Linsey, je bent een topper!

Esra Karaveli
3 jaar geleden

Ontzettend blij met de samengevoegde foto van mijn overleden moeder, oma en mijzelf!

Linsey reageert snel en is duidelijk in de communicatie. Ze overlegd en vraagt of het ontwerp goed is en gaat dan pas verder met haar werk. Erg prettig. Ik heb zelfs op dezelfde dag nog de foto mogen ontvangen. Bedankt voor je snelle service!

Sanne Strijbos
3 jaar geleden

Nog altijd sprakeloos. Wat een mooie foto heeft Linsey voor mij gemaakt. Super service en kwaliteit. Linsey, je verricht wonderen! Nogmaals dank. ❤️

Sayenne
3 jaar geleden

Heeel blij met het resultaat!!

Monique
3 jaar geleden

Heel mooi bewerkt! De foto's een dag later al gekregen. Goede communicatie. Enorm blij met het resultaat! Heel bijzonder

Diana van der Ven
3 jaar geleden

Wat een fantastisch werk heb je geleverd. Na 10 jaar heb ik eindelijk weer een complete familiefoto. Ik kan je niet genoeg bedanken. Ik ben benieuwd wat mijn moeder ervan zal vinden.

Marinda
3 jaar geleden

Lieve Linsey, zoals ik al zei ; WAUW.
Ik heb de foto laten maken voor de kerst, ik kan niet wachten om de reactie van mijn oma te zien. Wat een prachtige herinnering foto heb jij gecreëerd de kwaliteit is perfect, en je snelheid + service is uiterst perfect! Zeker een aanrader.

Groetjes,
Marinda

Annet Geul
3 jaar geleden

Een prachtige herinneringsfoto mogen ontvangen, wat een dankbaar werk heb je Linsey.
Ik ben ontzettend blij met het mooie resultaat, en het fijne contact wat we hadden.
Heel veel suc6 met nog meer mensen blij maken🍀

Michel
3 jaar geleden

Heel snel en vriendelijk geholpen. On line kan dus zeker klantvriendelijk zijn. Prijs kwaliteit ook helemaal goed.

Miranda
3 jaar geleden

Super blij met een gezinsfoto die Linsey voor mij wilde bewerken. En er een vlinder bij heeft geplaatst. Zeker een aanrader om je gezinsfoto met een ontbrekende dierbare zo compleet te maken.

Resi
3 jaar geleden

De laatste foto van mijn moeder en mij: mijn hand in haar hand. Linsey heeft de foto prachtig bewerkt. Wat ben ik hier blij mee! Dankjewel Linsey.