Zwangerschaps shoot binnen/buiten

 

 

Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat een wonder he?

Wat is er dan leuker dan het vastleggen van die mooie zwangere buik?! Nog even en deze buik is niet meer.. (misschien lekker, je kan weer bukken en je voeten weer zien! Maar ook jammer, het voelen van die schopjes is zo bijzonder!)

De mooiste periode om een zwangerschaps shoot te doen is zo tussen de 25-36 weken, maar uiteraard kan het ook eerder of later.

Je kunt er voor kiezen om de shoot alleen te doen of samen met je partner.

Je mag uiteraard zelf bepalen wat voor kleding je aan doet. Mocht je het leuk vinden, ben ik voorzien van de volgende lange zwangerschaps jurken.

Het is wel mooi als je zelf een (strapless) huids-kleurige of witte BH hebt.

Wanneer je er voor kiest om samen met je partner de shoot te doen, is het mooi als jullie beide dezelfde kleuren combinatie aan hebben. 
Idee: allebei in het wit. bijv. ; ZIJ in een lange witte jurk en HIJ een witte blouse met spijkerbroek.

Weet jij precies wat voor soort foto's je mooi vind? Dan sta ik open voor ideeën!
Uiteindelijk moet(en) JIJ/JULLIE de foto's mooi vinden!

Lukt het auto rijden niet meer? Ik kom met de auto naar JOU toe! Hoe makkelijk is dat!
Kun je nog wel een stukje rijden of heb je een chauffeur, dan kun je er ook voor kiezen om foto's te maken; op de heide, in het bos, aan zee, in de duinen of in het weiland. Jij bepaald zelf de locatie.
Wanneer de shoot bij jou thuis plaats vindt, is het wel belangrijk dat er voldoende licht inval is in de ruimte waar we de foto's gaan maken. Het liefst met aansluitend een egale muur (wit zou mooi zijn). 

Zie ook :