Referenties


Reactie plaatsen

Reacties

Naomi De Groot
een maand geleden

Ik heb bij Linsey mn zwangerschapsshoot gedaan. Dik tevreden en blij met het resultaat.

Annika
een maand geleden

Linsey kwam eigenlijk voor een zwangerschapsshoot bij ons thuis. Uiteindelijk maakte ze ook nog familiefotos en super mooie foto's van ons zoontje van 3, die er eerst niet zo veel zin in had. Ze wist hem wel goed te motiveren en voelde snel aan wat wij leuk en mooi vinden. We zijn er heel blij mee! Bedankt Linsey!

Sabrina
2 maanden geleden

Kort geleden een hele leuke buiten shoot gedaan met Lindsey.
Mijn beide meiden vonden het super leuk en waren helemaal zichzelf.
De foto’s zijn super mooi geworden, echt iets waar ik heel trots op ben!
Lindsey, bedankt voor de service en de super mooie foto’s!

Amanda
2 maanden geleden

Lieve linsey heeft zowel mijn zwangerschaps shoot en mijn newborn shoot vastgelegd en ik ben zeer tevreden! Hele lieve spontane meid die zeker goede foto’s kan afleveren.

Dus... relax, lief & kwalitatief!

+ een lage prijs garatie.

Je bent een toppertje Lins! Ga zo door! X

Anja
een jaar geleden

Linsey heeft bij ons de newborn fotoshoot gedaan en we zijn heel blij met het resultaat. Zij kwam naar ons huis, heeft er veel tijd voor genomen en had veel accessoires meegenomen maar was net zo flexibel om ook onze eigen ideeën te verwerken. Verder heeft ze onze oudste er ook mooi bij betrokken en ook mooie foto's gemaakt terwijl ik aan het voeden was, gewoon heel spontaan en natuurlijk.
Wij hebben een leuke foto voor het geboortekaartje gekozen en voor oma nog wat extra foto's laten afdrukken.
Toen we bedachten dat we een fotograaf wilden hebben bij de doop, hebben we meteen weer Linsey gevraagd. En ook op deze locatie heeft ze leuke foto's gemaakt. Op het feest was ze heel diskreet, en toch heeft ze iedereen leuk op beeld gekregen.
We kunnen haar zeker aanbevelen en zouden haar ieder moment ook weer vragen.

Jeanine
een jaar geleden

Wij hebben een super leuke fotoshoot gehad!! ondanks dat de meiden niet altijd even goed meewerkten 😉 heb je super leuke foto's gemaakt !!! kom zeker nog eens terug een leuke lieve en professionele fotografe!!

margot
een jaar geleden

Lieve Linsey
Wij hebben een uur door het park ,en aan de vecht gelopen ,om mooie foto's te maken van mijn 2 hondjes ,en wat heb je dat knap gedaan ,
omdat deze 2 jackrussels haast nooit stil staan ,
is het zeker een hele kunst om ze mooi op de foto te krijgen ,ben echt super blij met deze foto's .

Deveney
een jaar geleden

Lieve Linsey! Super mooie site met heel veel mooie foto’s ! De dag dat je net je camera had en wou oefenen met foto’s maken zijn we samen naar een mooie plek gegaan en heb je gelijk al hele mooie foto’s gemaakt ! Jij bent zo geduldig en lief dat ik zeker weet dat iedereen die jou foto’s laat maken zich op zijn gemak voelt bij jou. Heel veel plezier en succes
Dikke kus je vriendin 🤗🤗

Lisanne Petiet-van Dijk
een jaar geleden

Lieve Linsey,
Wat hebben wij een super fijne newborn shoot, je nam de tijd en deed het zo zorgzaam.. Ook de foto's waren prachtig lieve Linsey super bedankt voor deze mooie herinnering..
Ps. Voor mensen die opzoek zijn naar een leuke,lieve,zorgzame fotograaf ben je bij Linsey op het juiste adres 😍👶

Sharon
een jaar geleden

Lieve vriendin !
Heel erg bedankt voor de mooie fotoshoot. Ik ben der zo trots en blij mee van de newborn & de doop foto's van mijn kleine meisje. Je bent een topper zulke prachtige foto's jij maakt, zeker een aanrader voor iedereen !!