Herinneringen Verleden & Heden

Reacties

Henk de Groot
9 maanden geleden

Linsey heeft een dierbare fot van mij en mn Vader gemaakt! Toen ik deze foto zag, kwam deze goed binnen bij me. Als je echt een mooi en een dierbaar herinnering wilt hebben met je dierbare raad ik zeker Linsey aan.

Irene Hendriks
een jaar geleden

Hallo Linsey via mijn nichtje Sandra bij jou terecht gekomen voor een en profiel foto van ons met onze ouders. Wat een super gave foto is dat geworden. Echt super blij mee.

Groetjes Irene Hendriks

Marjan
een jaar geleden

Met de geboorte van onze tweede dochter hebben we Linsey weer gevraagd voor een fotosessie.

De foto's zien er weer geweldig uit, vooral omdat Linsey heel erg leuk is met de kinderen, waardoor de foto's echt heel mooi zijn geworden! Mocht er nog een derde komen bellen wij weer :)

Dank je wel Linsey!

Fam de Kruijff
een jaar geleden

Lieve Linsey

Wat ben je toch een topper.
Wat zijn wij ontzettend blij met onze gezinsshoot, 4 generatie foto en cake smashshoot.
Voor alles nam je de tijd. Zelfs de oudste 2 staan. Lachend op. De foto's.
En wat zijn alle foto's mooi geworden zeg echt geweldig.
Je bent een lieve vrolijke fotograaf

G Ruben Sandra Joshua Deborah en Naomi

Joyce van harn
een jaar geleden

Linsey heeft bij onze kleine man de newborn fotoshoot gedaan. Het resultaat is super mooi geworden en zijn erg blij met de foto's.
Linsey neemt echt de tijd voor je en heeft veel geduld, merkt echt dat ze veel plezier heeft in het maken van de foto's.
Ga zo door!!! In de toekomst ga je zeker nog een keer van ons horen.

Marjolein vd Boogaard
een jaar geleden

Grote complimenten voor jou, je stelde ons erg op ons gemak, je maakte ons aan het lachen, je neemt echt de tijd en je merkt heel erg aan je dat je plezier hebt in wat je doet! Ga zo door topper wij komen echt bij jou terug voor een nieuwe zomer shoot !! Liefs

Yu-la
2 jaar geleden

Hele leuke ervaring! We hadden nog nooit een fotoshoot gedaan van onze katjes. De één bleek hollands next top model en de andere vond t maar eng. Door jou geduld, rustige/vriendelijke uitstraling en talent niet te vergeten! Heb je van beide poezebeestjes GEWELDIGE foto's gemaakt! Echt heel tof! Thanks!!

Kaoutar
2 jaar geleden

Super tevreden Linsey! Wij zijn super blij en tevreden met de newborn shoot die jij bij ons thuis hebt gedaan. Super leuke ervaring en jij was ook super je tijd en aandacht top gewoon en de foto album bij genomen met de foto's erin waren ook super mooi en heel kwalitatief! Ga zo door Linsey voor een andere shoot weet ik bij wie ik weer hoop ik mag zijn hihi.

Mariska
2 jaar geleden

Linsey kwam ik tegen via Instagram en vond haar stijl van fotograferen heel erg mooi. Ik wilde graag foto's voor mijn bedrijf. Ze had nog nooit eerder een zakelijke shoot gedaan maar wilde er voor gaan.
Het klikte heel goed tussen ons. Ze stelde me op mijn gemak en liet me lachen en heerlijk natuurlijk over komen. Ik heb nu echt super mpooe foto's voor mijn bedrijf. Mocht ik weer foto's nodig hebben dan ga ik zeker weer naar Lynsey !

Reactie plaatsen