Reacties

Marjolein vd Boogaard
22 dagen geleden

Grote complimenten voor jou, je stelde ons erg op ons gemak, je maakte ons aan het lachen, je neemt echt de tijd en je merkt heel erg aan je dat je plezier hebt in wat je doet! Ga zo door topper wij komen echt bij jou terug voor een nieuwe zomer shoot !! Liefs

Yu-la
4 maanden geleden

Hele leuke ervaring! We hadden nog nooit een fotoshoot gedaan van onze katjes. De één bleek hollands next top model en de andere vond t maar eng. Door jou geduld, rustige/vriendelijke uitstraling en talent niet te vergeten! Heb je van beide poezebeestjes GEWELDIGE foto's gemaakt! Echt heel tof! Thanks!!

Kaoutar
een jaar geleden

Super tevreden Linsey! Wij zijn super blij en tevreden met de newborn shoot die jij bij ons thuis hebt gedaan. Super leuke ervaring en jij was ook super je tijd en aandacht top gewoon en de foto album bij genomen met de foto's erin waren ook super mooi en heel kwalitatief! Ga zo door Linsey voor een andere shoot weet ik bij wie ik weer hoop ik mag zijn hihi.

Mariska
een jaar geleden

Linsey kwam ik tegen via Instagram en vond haar stijl van fotograferen heel erg mooi. Ik wilde graag foto's voor mijn bedrijf. Ze had nog nooit eerder een zakelijke shoot gedaan maar wilde er voor gaan.
Het klikte heel goed tussen ons. Ze stelde me op mijn gemak en liet me lachen en heerlijk natuurlijk over komen. Ik heb nu echt super mpooe foto's voor mijn bedrijf. Mocht ik weer foto's nodig hebben dan ga ik zeker weer naar Lynsey !

marjan
een jaar geleden

Mijn zusje heeft ons een fotoshoot bij Linsey kado gegeven en wat zijn wij blij met dit kado .... Wat een leuke fotografe ben je met onwijs leuke ideeën!

Je stelt iedereen op zijn gemak en wat zijn de fotos leuk geworden. We hebben er een leuk fotoboek van gemaakt, en zijn erg blij met de herinneringen van onze kleine meid die nu zo mooi vast zijn gelegd. Dank je wel hiervoor!
Als het weer wat beter wordt om buiten foto's te maken, bellen we je weer.

Naomi De Groot
2 jaar geleden

Ik heb bij Linsey mn zwangerschapsshoot gedaan. Dik tevreden en blij met het resultaat.

Annika
2 jaar geleden

Linsey kwam eigenlijk voor een zwangerschapsshoot bij ons thuis. Uiteindelijk maakte ze ook nog familiefotos en super mooie foto's van ons zoontje van 3, die er eerst niet zo veel zin in had. Ze wist hem wel goed te motiveren en voelde snel aan wat wij leuk en mooi vinden. We zijn er heel blij mee! Bedankt Linsey!

Sabrina
2 jaar geleden

Kort geleden een hele leuke buiten shoot gedaan met Lindsey.
Mijn beide meiden vonden het super leuk en waren helemaal zichzelf.
De foto’s zijn super mooi geworden, echt iets waar ik heel trots op ben!
Lindsey, bedankt voor de service en de super mooie foto’s!

Amanda
2 jaar geleden

Lieve linsey heeft zowel mijn zwangerschaps shoot en mijn newborn shoot vastgelegd en ik ben zeer tevreden! Hele lieve spontane meid die zeker goede foto’s kan afleveren.

Dus... relax, lief & kwalitatief!

+ een lage prijs garatie.

Je bent een toppertje Lins! Ga zo door! X

Anja
2 jaar geleden

Linsey heeft bij ons de newborn fotoshoot gedaan en we zijn heel blij met het resultaat. Zij kwam naar ons huis, heeft er veel tijd voor genomen en had veel accessoires meegenomen maar was net zo flexibel om ook onze eigen ideeën te verwerken. Verder heeft ze onze oudste er ook mooi bij betrokken en ook mooie foto's gemaakt terwijl ik aan het voeden was, gewoon heel spontaan en natuurlijk.
Wij hebben een leuke foto voor het geboortekaartje gekozen en voor oma nog wat extra foto's laten afdrukken.
Toen we bedachten dat we een fotograaf wilden hebben bij de doop, hebben we meteen weer Linsey gevraagd. En ook op deze locatie heeft ze leuke foto's gemaakt. Op het feest was ze heel diskreet, en toch heeft ze iedereen leuk op beeld gekregen.
We kunnen haar zeker aanbevelen en zouden haar ieder moment ook weer vragen.

Reactie plaatsen