Herinneringen Heden & Verleden.

Reacties

Irene Hendriks
10 maanden geleden

Hallo Linsey via mijn nichtje Sandra bij jou terecht gekomen voor een en profiel foto van ons met onze ouders. Wat een super gave foto is dat geworden. Echt super blij mee.

Groetjes Irene Hendriks

Marjan
10 maanden geleden

Met de geboorte van onze tweede dochter hebben we Linsey weer gevraagd voor een fotosessie.

De foto's zien er weer geweldig uit, vooral omdat Linsey heel erg leuk is met de kinderen, waardoor de foto's echt heel mooi zijn geworden! Mocht er nog een derde komen bellen wij weer :)

Dank je wel Linsey!

Fam de Kruijff
10 maanden geleden

Lieve Linsey

Wat ben je toch een topper.
Wat zijn wij ontzettend blij met onze gezinsshoot, 4 generatie foto en cake smashshoot.
Voor alles nam je de tijd. Zelfs de oudste 2 staan. Lachend op. De foto's.
En wat zijn alle foto's mooi geworden zeg echt geweldig.
Je bent een lieve vrolijke fotograaf

G Ruben Sandra Joshua Deborah en Naomi

Joyce van harn
10 maanden geleden

Linsey heeft bij onze kleine man de newborn fotoshoot gedaan. Het resultaat is super mooi geworden en zijn erg blij met de foto's.
Linsey neemt echt de tijd voor je en heeft veel geduld, merkt echt dat ze veel plezier heeft in het maken van de foto's.
Ga zo door!!! In de toekomst ga je zeker nog een keer van ons horen.

Marjolein vd Boogaard
een jaar geleden

Grote complimenten voor jou, je stelde ons erg op ons gemak, je maakte ons aan het lachen, je neemt echt de tijd en je merkt heel erg aan je dat je plezier hebt in wat je doet! Ga zo door topper wij komen echt bij jou terug voor een nieuwe zomer shoot !! Liefs

Yu-la
een jaar geleden

Hele leuke ervaring! We hadden nog nooit een fotoshoot gedaan van onze katjes. De één bleek hollands next top model en de andere vond t maar eng. Door jou geduld, rustige/vriendelijke uitstraling en talent niet te vergeten! Heb je van beide poezebeestjes GEWELDIGE foto's gemaakt! Echt heel tof! Thanks!!

Kaoutar
2 jaar geleden

Super tevreden Linsey! Wij zijn super blij en tevreden met de newborn shoot die jij bij ons thuis hebt gedaan. Super leuke ervaring en jij was ook super je tijd en aandacht top gewoon en de foto album bij genomen met de foto's erin waren ook super mooi en heel kwalitatief! Ga zo door Linsey voor een andere shoot weet ik bij wie ik weer hoop ik mag zijn hihi.

Mariska
2 jaar geleden

Linsey kwam ik tegen via Instagram en vond haar stijl van fotograferen heel erg mooi. Ik wilde graag foto's voor mijn bedrijf. Ze had nog nooit eerder een zakelijke shoot gedaan maar wilde er voor gaan.
Het klikte heel goed tussen ons. Ze stelde me op mijn gemak en liet me lachen en heerlijk natuurlijk over komen. Ik heb nu echt super mpooe foto's voor mijn bedrijf. Mocht ik weer foto's nodig hebben dan ga ik zeker weer naar Lynsey !

marjan
2 jaar geleden

Mijn zusje heeft ons een fotoshoot bij Linsey kado gegeven en wat zijn wij blij met dit kado .... Wat een leuke fotografe ben je met onwijs leuke ideeën!

Je stelt iedereen op zijn gemak en wat zijn de fotos leuk geworden. We hebben er een leuk fotoboek van gemaakt, en zijn erg blij met de herinneringen van onze kleine meid die nu zo mooi vast zijn gelegd. Dank je wel hiervoor!
Als het weer wat beter wordt om buiten foto's te maken, bellen we je weer.

Reactie plaatsen