Mijn naam is Linsey van Kouterik en ben 26 jaar oud.
Moeder van een mooie zoon Jan, nu 7 maanden oud.
Ik vind het geweldig om foto's te maken en hierbij creatief bezig te zijn.

Naast mijn hobby fotografie, werk ik als verzorgende IG in een verpleeghuis op een gesloten afdeling met dementerende ouderen en ben ik secretaris bij jongeren organisatie Flowrisen. 

Ik vind het heerlijk om met mensen te werken, want ik vind ieder mens mooi en uniek.

Mijn motto is: 'Make memories'!
Dagen, weken, jaren vliegen voorbij, maar hoe mooi is het niet om speciale momenten vast te leggen? Of juist die 'gewone' momenten. Maak herinneringen nu het nog kan!

Denk aan je zwangerschap, baby's eerste week of jaar, de verjaardagen , je kid(s), je huisdier, het hele gezin, je familie, opa&oma, doop, 50ste verjaardag, herinneringsfotografie, afscheidsfotografie of andere belangrijke gebeurtenissen.

 


Ik maak graag uw herinneringen tastbaar!
Dit doe ik bij u thuis of op een gewenste locatie!


Mocht u vragen hebben of een shoot willen boeken, dan kunt u mij mailen of bellen.

 

 


Reacties

Mariska
21 dagen geleden

Linsey kwam ik tegen via Instagram en vond haar stijl van fotograferen heel erg mooi. Ik wilde graag foto's voor mijn bedrijf. Ze had nog nooit eerder een zakelijke shoot gedaan maar wilde er voor gaan.
Het klikte heel goed tussen ons. Ze stelde me op mijn gemak en liet me lachen en heerlijk natuurlijk over komen. Ik heb nu echt super mpooe foto's voor mijn bedrijf. Mocht ik weer foto's nodig hebben dan ga ik zeker weer naar Lynsey !

marjan
een maand geleden

Mijn zusje heeft ons een fotoshoot bij Linsey kado gegeven en wat zijn wij blij met dit kado .... Wat een leuke fotografe ben je met onwijs leuke ideeën!

Je stelt iedereen op zijn gemak en wat zijn de fotos leuk geworden. We hebben er een leuk fotoboek van gemaakt, en zijn erg blij met de herinneringen van onze kleine meid die nu zo mooi vast zijn gelegd. Dank je wel hiervoor!
Als het weer wat beter wordt om buiten foto's te maken, bellen we je weer.

Naomi De Groot
6 maanden geleden

Ik heb bij Linsey mn zwangerschapsshoot gedaan. Dik tevreden en blij met het resultaat.

Annika
6 maanden geleden

Linsey kwam eigenlijk voor een zwangerschapsshoot bij ons thuis. Uiteindelijk maakte ze ook nog familiefotos en super mooie foto's van ons zoontje van 3, die er eerst niet zo veel zin in had. Ze wist hem wel goed te motiveren en voelde snel aan wat wij leuk en mooi vinden. We zijn er heel blij mee! Bedankt Linsey!

Sabrina
7 maanden geleden

Kort geleden een hele leuke buiten shoot gedaan met Lindsey.
Mijn beide meiden vonden het super leuk en waren helemaal zichzelf.
De foto’s zijn super mooi geworden, echt iets waar ik heel trots op ben!
Lindsey, bedankt voor de service en de super mooie foto’s!

Amanda
7 maanden geleden

Lieve linsey heeft zowel mijn zwangerschaps shoot en mijn newborn shoot vastgelegd en ik ben zeer tevreden! Hele lieve spontane meid die zeker goede foto’s kan afleveren.

Dus... relax, lief & kwalitatief!

+ een lage prijs garatie.

Je bent een toppertje Lins! Ga zo door! X

Anja
een jaar geleden

Linsey heeft bij ons de newborn fotoshoot gedaan en we zijn heel blij met het resultaat. Zij kwam naar ons huis, heeft er veel tijd voor genomen en had veel accessoires meegenomen maar was net zo flexibel om ook onze eigen ideeën te verwerken. Verder heeft ze onze oudste er ook mooi bij betrokken en ook mooie foto's gemaakt terwijl ik aan het voeden was, gewoon heel spontaan en natuurlijk.
Wij hebben een leuke foto voor het geboortekaartje gekozen en voor oma nog wat extra foto's laten afdrukken.
Toen we bedachten dat we een fotograaf wilden hebben bij de doop, hebben we meteen weer Linsey gevraagd. En ook op deze locatie heeft ze leuke foto's gemaakt. Op het feest was ze heel diskreet, en toch heeft ze iedereen leuk op beeld gekregen.
We kunnen haar zeker aanbevelen en zouden haar ieder moment ook weer vragen.

Jeanine
een jaar geleden

Wij hebben een super leuke fotoshoot gehad!! ondanks dat de meiden niet altijd even goed meewerkten 😉 heb je super leuke foto's gemaakt !!! kom zeker nog eens terug een leuke lieve en professionele fotografe!!

margot
een jaar geleden

Lieve Linsey
Wij hebben een uur door het park ,en aan de vecht gelopen ,om mooie foto's te maken van mijn 2 hondjes ,en wat heb je dat knap gedaan ,
omdat deze 2 jackrussels haast nooit stil staan ,
is het zeker een hele kunst om ze mooi op de foto te krijgen ,ben echt super blij met deze foto's .

Deveney
een jaar geleden

Lieve Linsey! Super mooie site met heel veel mooie foto’s ! De dag dat je net je camera had en wou oefenen met foto’s maken zijn we samen naar een mooie plek gegaan en heb je gelijk al hele mooie foto’s gemaakt ! Jij bent zo geduldig en lief dat ik zeker weet dat iedereen die jou foto’s laat maken zich op zijn gemak voelt bij jou. Heel veel plezier en succes
Dikke kus je vriendin 🤗🤗

Reactie plaatsen