Geboorte

Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje!
De zwangerschap, bevalling en de kraamweek zijn heel bijzondere momenten.
Jullie wondertje is geboren en je blijft uren naar de kleine uk staren.
Is dat echt van ons?

Hoe mooi is het om deze bijzondere tijd vast te leggen.

Je hoeft de deur niet uit en spullen voor de kleine mee te slepen, want ik kom naar u toe!
Op deze manier blijven jullie samen in jullie vertrouwde omgeving.

De fotoshoot zal ongeveer 1,5 à 2 uur duren. Ik neem uitgebreid de tijd zodat de fotoshoot voor het kindje en jullie fijn verloopt. Er zijn tenslotte al prikkels genoeg! 

Een baby leg ik het liefste tussen de 7 en de 14 dagen na de geboorte vast; dat is de mooiste periode van een baby. Dan slapen ze veel en kunnen ze makkelijk in diverse houdingen liggen.
Het kan ook in de kraamweek zelf, zo kan de kraamhulp evt. meehelpen (of zorg dragen voor een ander kindje die u heeft rondlopen) en vader is misschien ook thuis. 

De precieze datum van de Newborn shoot bepalen we wanneer het kindje geboren is. Neem na ongeveer 2 á 3 dagen na je bevalling contact op om een afspraak te maken. Mocht u het in de kraamweek zelf willen plannen? Neem dan vooraf contact op met de uitgerekende datum, zodat ik weet in welke weken ik wat ruimte vrij moet houden in mijn agenda. Hierna is het handig om maximaal de 2e dag na de bevalling contact op te nemen om diezelfde week nog een datum te plannen. Ik kan niet garanderen dat ik die week ook daadwerkelijk plek heb.

Voor jullie is het belangrijk om te weten dat de ruimte een aangename temperatuur heeft. Zo’n 25 graden. Dit omdat het kindje nog niet zijn eigen temperatuur kan vasthouden en het toch af en toe bloot gefotografeerd wordt. Ik neem ongeveer een half uur de tijd om alles klaar te zetten en neem een kijkje in huis om te zorgen dat ik op een plek fotografeer met de mooiste lichtinval.

Tijdens de fotoshoot is er natuurlijk ruimte voor een schone luier, een slokje drinken en tijd genoeg om lekker met papa of mama te kroelen, want model zijn kan soms best spannend zijn! 

Ik zorg voor alle benodigde materialen (mandje/houten kistje/bondjes/kleding/accessoires). Uiteraard kunnen we ook uw eigen materialen gebruiken. Denk hierbij aan zijn/haar eerste pakje, geboorte kaartje, knuffel.

Uiteraard kunnen jullie je wensen en ideeën met mij bespreken, zo weet ik waar ik mij op moet focussen. Het is natuurlijk de bedoeling dat jullie blij worden van het eind resultaat! Houden jullie van geposeerde foto's, of juist lifestyle foto's waarin 'het moment' wordt vastgelegd? Alles kan!