Geboorte

De fotoshoot zal ongeveer 1,5 à 2 uur duren. Ik neem uitgebreid de tijd zodat de fotoshoot voor het kindje en jullie fijn verloopt. Er zijn tenslotte al prikkels genoeg! 

Een baby leg ik het liefste tussen de 7 en de 14 dagen na de geboorte vast; dat is de mooiste periode van een baby. Dan slapen ze veel en kunnen ze makkelijk in diverse houdingen liggen.

 

De precieze datum van de Newborn shoot bepalen we wanneer het kindje geboren is. Neem na ongeveer 2 á 3 dagen na je bevalling contact op om een afspraak te maken. Mocht u het in de kraamweek zelf willen plannen?

Tijdens de fotoshoot is er natuurlijk ruimte voor een schone luier, een slokje drinken en tijd genoeg om lekker met papa of mama te kroelen, want model zijn kan soms best spannend zijn! 

Uiteraard kunnen jullie je wensen en ideeën met mij bespreken, zo weet ik waar ik mij op moet focussen. Het is natuurlijk de bedoeling dat jullie blij worden van het eind resultaat! Houden jullie van geposeerde foto's, of juist lifestyle foto's waarin 'het moment' wordt vastgelegd? Alles kan!